top of page
Hoorn - Sterk in Taxaties.jpg

TAXATIE IN 

Hoorn en Zwaag

Hoorn – Zwaag

Hoorn in een stad in de regio West-Friesland, gelegen aan het Markermeer. Hoorn ligt ongeveer 40 kilometer ten noorden van Amsterdam en ligt verder tussen Alkmaar (ongeveer 20 kilometer) en Enkhuizen (ongeveer 15 kilometer) in. Hoorn is de hoofdstad van de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt in totaal ca. 73.000 inwoners en bestaat uit: Hoorn, Blokker en Zwaag. Alom bekend is het standbeeld van J.P. Coen op de Roode Steen.

 

Bedrijventerrein Zevenhuis

Ontwikkelingen zijn er volop op het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis aan de N23 in Zwaag. Er zijn zowel zichtlocaties aan de Westfrisiaweg beschikbaar als kavels voor kleinere ondernemingen. Op dit bedrijventerrein is Parkmanagement aanwezig en is standaard glasvezel beschikbaar. Het bedrijventerrein Zevenhuis biedt o.a. aan MSH Equipment en Moso International onderdak. Indien u een bedrijfspand nieuw gaat bouwen en voor de financiering een taxateur zoekt, dan verzorgt Sterk in Taxaties deze taxatie voor u. Kijk voor meer informatie op: www.zevenhuis.nl.

 

Hoorn ‘80

Het bedrijventerrein Hoorn ’80 ligt aan de rand van Hoorn, aan het Markermeer richting Schellinkhout. Het terrein beslaat in totaal ca.73 hectare en wordt gekenmerkt door industriële en logistieke bedrijven en grote bedrijfsunits. In 2009 heeft dit populaire bedrijventerrein Hoorn ’80 een revitalisering ondergaan. Er bevinden zich ca. 164 bedrijven op Hoorn ’80. Er zijn plannen op het bedrijventerrein te verduurzamen waardoor het binnen vijf jaar méér energie opwekt dan het verbruikt.

 

Bedrijventerrein Westfrisia

Het bedrijventerrein Westfrisia ligt aan de rand van Hoorn/Zwaag tegen de doorgaande N307 en nabij de A7. De bereikbaarheid is hier dus vanzelfsprekend goed. Op de in totaal 93 hectare zijn o.a. een distributiecentrum van Lidl, Kwikfit, Moeijes Transport, Office Center en Care Autoschade gesitueerd.

 

De Oude Veiling

Bedrijventerrein De Oude Veiling is gelegen tussen Hoorn en Zwaag en bestaat in totaal uit ca. 10 hectare. Het bedrijventerrein is omringt door bebouwing en kenmerkt zich door een lichte vorm van detailhandel. Onder andere Karwij, Brezan, fietsenzaak Profil en Kinderopvang Berend Botje zijn gevestigd op dit bedrijventerrein De Oude Veiling.

 

Gildenweg

Het bedrijventerrein Gildenweg ligt aan de Oostzijde van Blokker / Hoorn en is met ca. 8,0 hectare relatief klein.

 

Holenweg

Het bedrijventerrein Holenweg ligt feitelijk aan het bedrijventerrein Hoorn’80, maar wordt gescheiden door de N506. Het bedrijventerrein is met ca. 9,0 hectare niet groot, maar biedt een diversiteit aan bedrijven aan met o.a. Deloitte, Boels, de Voedselbank en Vakgarage Piet Has.

 

Bedrijventerrein Markermeer I Nautisch bedrijventerrein Hoorn

Nieuw ontwikkeld en kleinschalig bedrijventerrein aan het Markermeer. Er worden momenteel nog bouwkavel uitgegeven vanaf 1.000 m². Het Nautisch Bedrijventerrein Hoorn kenmerkt zich door de ligging direct aan het water en de mogelijkheid tot het realiseren van een hellingbaan www.bedrijventerrein-markermeer.nl

 

Kortom, wilt u een taxatie van uw bedrijfspand uit laten voeren en kiest u voor Sterk in Taxaties. Dan bent u verzekert van regionale en lokale kennis en een juiste waardering.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties mag mijn gegevens opslaan om contact met mij op te nemen. Bekijk ons  Privacybeleid.

Bedankt voor de inzending!

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page