top of page
Alkmaar - Sterk in Taxaties.jpg

TAXATIE IN 

Alkmaar

Sterk in Taxaties is gespecialiseerd in het taxeren van bedrijfspanden in Alkmaar. Of het nu gaat om een oud historisch kantoorpand of een ontwikkeling van een nieuw appartementencomplex, bij Sterk in Taxaties bent u verzekerd van een onafhankelijke TMI taxatie geschikt voor de aankoop, verkoop of financiering van uw bedrijfspand.

 

Alkmaar is de hoofdstad van de gemeente Alkmaar in Noord-Holland. De stad staat bekend als ‘Kaasstad’ waar van begin april tot eind september een wekelijkse traditionele kaasmarkt wordt gehouden. Alkmaar is deels gelegen in het gebied Kennemerland en deels in West-Friesland. Het historische centrum van Alkmaar telt 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. Het gebied groot-Alkmaar bestaat uit Alkmaar, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudkarspel, Obdam, Hensbroek, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum en Uitgeest. 

 

Het Centraal Bureau voor Statistiek noemt Alkmaar als 5ewinkelstad van Nederland, gemeten naar de diversiteit van het winkelaanbod. Sinds 1 juni 2013 zijn de winkels in de Alkmaarse binnenstad ook op zondag geopend.

 

Bedrijventerrein Boekelermeer

Het grootste bedrijventerrein van Alkmaar, gelegen aan de zuidkant tegen Heiloo aan. Het bedrijventerrein Boekelermeer beslaat ca. 60 hectare. Het bedrijventerrein is uitgeroepen tot Beste Bedrijventerrein van Nederland in 2016 tijdens het jaarlijkse Nationaal Bedrijventerrein Congres.Het samengaan van een goede ligging ten opzichte van Schiphol, centraal in Noord-Holland, een goede ontsluiting via A9 en blikvangers als het AZ-stadion, TAQA , Eriks en de vuilverbrandingsinstallatie HVC (inclusief windmolens) maken de Boekelermeer een gewilde vestigingslocatie, waar bedrijven elkaar ook weten te vinden en versterken.

Bedrijventerrein Overdie, gelegen ten zuid-oosten van Alkmaar, is circa 30 hectare in oppervlak. de bedrijven die je hier vindt zijn actief in de productie, groothandel, distributie, logistiek, transport, bouw, en detailhandel in auto’s, boten, caravans. Bedrijventerrein Overdie is gemakkelijk te bereiken doormiddel van de rondweg Alkmaar die aansluit op de snelweg A9 richting Amsterdam.

 

Bedrijventerrein Beverkoog

Het bedrijventerrein Beverkoog is centraal gelegen tussen de gemeenten Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard. Door de ontwikkeling van de Noordelijke Ontsluiting / Mandelabrug is de Beverkoog ideaal voor een breed scala aan bedrijven. Het bedrijventerrein heeft een bedrijvenvereniging en is ca. 60 hectare groot. Het bedrijventerrein is via de N508 en vervolgens de A9 goed bereikbaar.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties mag mijn gegevens opslaan om contact met mij op te nemen. Bekijk ons  Privacybeleid.

Bedankt voor de inzending!

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page