top of page
Almere - Sterk in Taxaties.jpg

TAXATIE IN 

Almere

Almere is hot! Door de centrale ligging en vooruitstrevend beleid liggen er voor ondernemers veel kansen in Almere. Zowel voor de taxatie van de nieuwbouw van een bedrijfspand op één van de 30 bedrijventerreinen als voor de taxatie van een trendy koffiebar in het centrum, bent u bij Sterk in Taxaties aan het juiste adres. Op korte termijn beschikt u over een TMI taxatie volgens de laatste richtlijnen van het NRVT, TMI, EVS en REV.

Almere is de jongste stad van Nederland en combineert als geen ander de voordelen van een moderne grote stad met de hoge kwaliteit van leven tussen bossen, stranden en meren. De stad is gelegen in Zuidelijk Flevoland en grenst aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde vanuit de landzijde en vanuit de waterzijde ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer.

In slechts 40 jaar is Almere met meer dan 200.000 inwoners gegroeid tot de zevende stad van Nederland. Almere is een ondernemende en innovatieve stad met meer dan 18.500 bedrijven en instellingen.

De stad heeft een goede infrastructuur en een goede bereikbaarheid door de centrale ligging in het gebied Almere – Zeewolde – Lelystad. Zowel Amsterdam, Utrecht als Lelystad zijn hierdoor uitermate goed bereikbaar via het openbaar vervoer als met de auto.

Almere heeft ruim 30 bedrijventerrein waarvan de helft nog bouwkavels beschikbaar heeft. Bedrijventerrein betreffen onder andere bedrijventerrein Ambachtsmark, bedrijventerrein De Rederij, bedrijventerrein Buitenvaart, bedrijventerrein De Binderij, bedrijventerrein De Paal, bedrijventerrein De Vaart 1-3, bedrijventerrein De Steiger, bedrijventerrein Draaiersplaats, bedrijventerrein De Uitgeverij, bedrijventerrein Felsersplaats, bedrijventerrein De Vaart 4-6, bedrijventerrein Gietersplaats, bedrijventerrein Faunabuurt, bedrijventerrein Het Ambacht, bedrijventerrein Frezersplaats, bedrijventerrein Hogekant, bedrijventerrein Gooisekant, bedrijventerrein Lagekant, bedrijventerrein Het Atelier, bedrijventerrein Poldervlak, bedrijventerrein Hollandsekant, bedrijventerrein Sallandsekant, bedrijventerrein Markerkant, bedrijventerrein Randstad, bedrijventerrein Stichtsekant, bedrijventerrein Bouwmeesterbuurt, bedrijventerrein Veluwsekant West, bedrijventerrein De Striptekenaar en bedrijventerrein Veluwsekant Oost.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties mag mijn gegevens opslaan om contact met mij op te nemen. Bekijk ons  Privacybeleid.

Bedankt voor de inzending!

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page