top of page
Amsterdam - Sterk in Taxaties.jpg

TAXATIE IN 

Amsterdam

Door de diversiteit van Amsterdam en de toenemende regeldruk rondom Airbnb en puntenhuur is het belangrijk om een deskundig taxateur in de schakelen voor de taxatie van uw bedrijfspand. Of het nu een verhuurd wooncomplex is in De Pijp of een kantoorpand aan één de grachten, Sterk in Taxaties verzorgt de juiste taxatie voor u conform de richtlijnen van NRVT, NVM, TMI en TEGOvA / REV.

 

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en gelijk ook de grootste stad en de grootste gemeente. Amsterdam dankt haar naam aan de ligging bij een, in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. De grachtengordel is wereldberoemd en in 2010 toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De Pijp 

In de levendige studentenbuurt De Pijp kun je urenlang rondstruinen, met een overvloed aan terrassen cafés en andere horeca. Een wandeling door het. Van het keurig aangeharkte Sarphatipark tot de beroemde Albert Cuypmarkt, in deze oude volksbuurt leven vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij.

De Zuidas 

De Zuidas is het zakendistrict van Amstedam en ligt aan de weerszuiden van de Ringweg-Zuid (A10). In het midden bevindt zich Station Zuid. Het is dé kantoorlocatie van Nederland met veel nationale en internationale hoofdkantoren waaronder ABN AMRO, Google, Deloitte, AkzoNobel en Loyens & Loeff. Het gehele project is één van de zes ‘Nieuwe Sleutelprojecten’ van de Nederlandse Rijksoverheid. Het hele project beslaat ca. 225 hectare Amsterdamse grond. Binnen het project is het de bedoeling dat Station Amsterdam uit moet groeien tot het tweede hoofdstation van Amsterdam, met haltes voor onder meer de Noord/Zuidlijn, de HSL-Zuid en de bestaande trein- en metrodiensten. Amsterdam Zuid moet voor 3 miljoen mensen binnen 3 kwartier bereikbaar zijn.

De belangrijkste bedrijventerreinen in Amsterdam zijn bedrijventerrein Amstel Business Park Zuid, bedrijventerrein Amstel III, bedrijventerrein Business Park Amsterdam Osdorp, bedrijventerrein Cornelis Douwesterrein, bedrijventerrein Nieuwe Kern, bedrijventerrein Sloterdijk I, bedrijventerrein Sloterdijk II, bedrijventerrein Sloterdijk III, bedrijventerrein Sloterdijk IV en Sloterdijk-Centrum.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties mag mijn gegevens opslaan om contact met mij op te nemen. Bekijk ons  Privacybeleid.

Bedankt voor de inzending!

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page