top of page
Enkhuizen - Sterk in Taxaties

TAXATIE IN 

Enkhuizen

Enkhuizen is de thuishaven van Sterk in Taxaties. De bedrijventerreinen Schepenwijk, Ketenwaal en Krabbersplaats kennen geen geheimen en de binnenstad van Enkhuizen is eveneens bekend terrein. Door de lokale marktkennis en bent u verzekerd van een onafhankelijke taxatie voor diverse doeleinden. Deze bedrijfstaxatie voldoet aan de laatste richtlijnen van onder andere NRVT, TMI, EVS en REV.

 

De stad Enkhuizen is gelegen in de gelijknamige gemeente, aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. Deze voormalige haringstad telt in totaal ca. 18.500 inwoners. Naast de monumentale binnenstad van Enkhuizen is er het Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, jachthaven en het zwembad Enkhuizerland. Daarnaast zijn er een drietal bedrijventerreinen aanwezig: bedrijventerrein Schepenwijk, bedrijventerrein Ketenwaal en bedrijventerrein Krabbersplaat.

 

Bedrijventerrein Schepenwijk

Het nieuwste bedrijventerrein van Enkhuizen, gelegen tussen bedrijventerrein Krabbersplaat en Broekershaven. Het terrein beslaat ca. 40 hectare.

 

Bedrijventerrein Ketenwaal

Dit bedrijventerrein is gelegen tussen de spoorweg van Enkhuizen naar Hoorn en de Zuiderdijk. Het bedrijventerrein huisvest een cluster van kunststofindustrie. Het terrein beslaat ca. 17 hectare.

 

Bedrijventerrein Krabbersplaat

Buitendijks gelegen bedrijventerrein aan het Markermeer, ten zuiden van de Krabbersgatsluizen. Juist vanwege deze buitendijkse ligging is er veel watergebonden bedrijvigheid zoals scheepswerven met de mogelijkheid om schepen te laden en lossen. Het terrein beslaat ca. 27 hectare.

Doordat Sterk in Taxaties gevestigd is in Enkhuizen bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie van uw bedrijfspand, of deze nu in het centrum van Enkhuizen is gelegen of op het bedrijventerrein Schepenwijk, Ketenwaal of Krabbersplaat.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties mag mijn gegevens opslaan om contact met mij op te nemen. Bekijk ons  Privacybeleid.

Bedankt voor de inzending!

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page