top of page
Haarlem - Sterk in Taxaties

TAXATIE IN 

Haarlem

Taxatie nodig van een bedrijfspand in Haarlem? Zowel in de historische binnenstad als op Waarderpolder Haarlem Business Park kent Sterk in Taxaties de panden. 

Haarlem is de provinciehoofdstad van Noord-Holland in de gelijknamige gemeente. Haarlem is gelegen ten westen van Amsterdam. Tot de gemeente Haarlem behoort uiteraard Haarlem zelf en een westelijk deel van het dorp Spaarndam. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt ongeveer 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners.

De oude kern van de stad, de Haarlemmerhout en het gebied tussen de Hout en de binnenstad zijn sinds 1990 aangewezen als beschermd stadsgezicht. Zo wil men de historische stedenbouwkundige structuur en het historische stadsbeeld zo goed mogelijk beschermen. Spaarndam kent als sinds 1971 status als beschermd dorpsgezicht. De komende jaren zal het beschermd stadsgezicht worden uitgebreid met enkele buurten in de stadsdelen Noord en Zuid-West, waaronder Patrimoniumbuurt, Kleverpark, Bomenbuurt, Koninginnebuurt en Den Hout.

 

Bedrijventerrein De Waarderpolder 

Waarderpolder Haarlem Business Park is één van de grootste bedrijventerreinen van Nederland met ca. 1.100 bedrijven, 160 hectare groot en ca. 14.500 bedrijven. Het bedrijvenpark is centraal gelegen in de Metropoolregio Amsterdam, op een kwartier van Schiphol en op 5 minuten fietsen van de binnenstad van Haarlem. Het bedrijventerrein heeft daarnaast een eigen treinstation waardoor het een geliefde plek is voor ondernemers. Op het bedrijventerrein zijn nog enkele kavels te koop: www.waarderpolder.nl/vestigen/kavels/ 

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties mag mijn gegevens opslaan om contact met mij op te nemen. Bekijk ons  Privacybeleid.

Bedankt voor de inzending!

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page