top of page
Purmerend - Sterk in Taxaties

TAXATIE IN 

Purmerend

Een taxatierapport van een bedrijfspand in Purmerend nodig? Sterk in Taxaties is gespecialiseerd in zakelijke taxaties en kan deze snel voor u verzorgen.

 

Purmerend is een stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente zelf bestaat uit ca. 80.000 inwoners. Purmerend is onderdeel van de Metropoolregio Amsterdam en bestaat uit de wijken Centrum, Overwhere, Wheermolen, Pumer-Noord, De Gors, Pumer-Zuid en Weidevenne.

De bedrijventerreinen in Purmerend zijn o.a. bedrijventerrein De Koog, bedrijventerrein De Baanstee Noord en bedrijventerrein De Baanstee Oost.

 

Bedrijventerrein Baanstee Noord

Eén van de meest ondernemende bedrijventerreinen van Noord-Holland. Een goede bereikbaarheid door de ligging pal aan de A7 (afslag 6), waardoor Amsterdam binnen handbereik ligt.

 

Bedrijventerrein Baanstee Oost en West

De bedrijventerreinen Baanstee Oost en West beslaan tezamen ca. 100 hectare en zijn eveneens goed bereikbaar door de ligging aan de N244, nabij afslag 6 van de A7. In totaal 460 bedrijven zijn gevestigd op beide locaties. Zowel kantoren, bedrijven als bedrijfsverzamelgebouwen zijn toegestaan.

 

Bedrijventerrein De Koog

Het bedrijventerrein De Koog ligt direct aan de N244 nabij afslag 6 van de A7. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar vanuit Amsterdam/Schiphol en de achterliggende woonwijken. Er zijn zo’n 200 bedrijven op het bedrijventerrein gevestigd waarvan een groot deel autobedrijven.

 

Wagenweggebied

Het Wagenweggebied grenst direct aan de binnenstad van Purmerend en is ongeveer 50 hectare groot. Het gebied kenmerkt zich met name door (grootschalige) detailhandel waaronder Albert Heijn XL, Deen, Aldi en Lidl.

 

Zoals veel steden kampt de binnenstad van Purmerend met leegstaande bovenwoning in de winkelstraten. De eigenaren van de winkels wonen nog zelden boven de winkel. De gemeente Purmerend richt zich met het project ‘Wonen boven Winkels’ op meer woningen in de binnenstad. Dit houdt de binnenstad levendig na sluiting van de winkels en zorgt voor woningen voor starters. Als pandeigenaar heeft dit tevens als voordeel dat het risico op leegstand wordt gespreid.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page