top of page
Schagen - Sterk in Taxaties.jpg

TAXATIE IN 

Schagen

Sterk in Taxaties verzorgt de taxatie van uw bedrijfspand in Schagen. Lokale kennis gecombineerd met inschrijvingen in het NRVT, TMI, TEGOvA / REV en NVM staan garant voor een onafhankelijk taxatierapport.

Schagen is een stad gelegen is de gelijknamige gemeente welke bestaat uit de voormalige gemeenten Schagen, Zijpe en Harenkarspel. Naast de vele bollenvelden staat de streek bekend om de badplaatsen Callantsoog en Sint Maartenszee. De gemeente is grotendeels gelegen in de regio West-Friesland. Schagen zelf is gelegen op een oude terp, langs de westkant van de Westfriese Omringdijk. Al vanaf de middeleeuwen komen bewoners uit de omliggende streken op deze provinciestad af. Schagen heeft een gemoedelijk centrum met een horecaconcentratiegebied rond het marktplein tegenover de Grote Kerk. Tijdens de Westfriese Folklore wordt er een optocht van historische voertuigen gehouden.

In de gemeente Schagen zijn diverse bedrijventerreinen aanwezig waaronder bedrijventerrein Lagedijk in Schagen, bedrijventerrein Witte Paal in Schagen, bedrijventerrein De Banne in Dirkshorn, bedrijventerrein Oudevaart in Warmenhuizen en bedrijventerrein Kolksluis in ’t Zand.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page