top of page
Zaandam - Sterk in Taxaties

TAXATIE IN 

Zaandam

Sterk in Taxaties is gespecialiseerd in het verzorgen van een taxatie van uw bedrijfspand in Zaandam. Of het nu om een oud historisch pand gaat om een ontwikkeling van een nieuw appartementencomplex, bij Sterk in Taxaties bent u verzekerd van een onafhankelijke TMI taxatie voor de aankoop, verkoop of financiering van uw bedrijfspand.

 

Zaandam is een stad en gemeente in Noord-Holland, gelegen ten noorden van Amsterdam. De stad ligt aan weerszijden van de Zaan. De kern wordt gevormd door twee parallelle dijken; de Oostzijde en Westzijde.

 

Zaandam staat grotendeels bekend om de buurt, De Zaanse Schans, in de Kalverpolder. Het is een vrij toegankelijk gebied met dat begin jaren 60 van de 20e eeuw is ontstaan. Wegens stadsvernieuwing dreigden veel historische panden te worden gesloopt. Gelukkig is het gebied bewaart gebleven en is het, door de vele musea, onbedoeld een toeristische attractie geworden.

Sinds 2008 is Zaandam bezig met een herinrichting in het centrum. Onderdeel van het project, Inverdan, geheten, was de realisatie van een nieuw gemeentehuis, dat sinds januari 2012 het oude gemeentehuis de Bannehof in Zaandijk vervangt. Het winkelgebied is uitgebreid en er zijn nieuwe woningen (appartementen) gerealiseerd en een bioscoop.

De opening van het Inntel Hotel Zaandam in maart 2010 trok wereldwijde aandacht.

 

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoorn, Lelystad, Medemblik, Purmerend, Schagen en Zaandam.

Vraag hier uw offerte aan

Het opstellen van een taxatie van uw bedrijfspand is maatwerk.

Vul hieronder de gegevens van het te taxeren pand in en ontvang binnen 24 uur een offerte met tijdsindicatie.

Sterk in Taxaties mag mijn gegevens opslaan om contact met mij op te nemen. Bekijk ons  Privacybeleid.

Bedankt voor de inzending!

Sterk in Taxaties - Joeri Kasper.jpg
  • LinkedIn Joeri Kasper
bottom of page